Jawapan

2015-09-22T20:20:30+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sentiasa bersedia awal 
buat banyak latihan 
tanya kawan,guru,keluarga jika terdapat masalah dalam sesuatu perkara...
Jawapan Paling Bijak!
2015-09-22T20:24:00+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
1.jangan pikir yang exam tu susah ,, anggap je exam tu macam soalan yang paling senang yg penah kamu jumpa ,,
2.anggap belajar tu perkara yg paling best ,,
3.happy slalu ,,
4.jangan banyak pikir masalah ,, just focus exam je ,,
5.last , kamu jangan pikir soal becinta ,, cause kalo putuz cinta je nangis , kecewa , macam bleh jadi ,, tu yg wat kita x fokus and stress je ,,,
><
1 5 1
kekadang bnyk homework,nak study lagi dll. stress la
selamat berkenalan
awk form berape?
biase lah tuh ,, form 5 nanti lagy stess ,, time study , study je ,, time rehat , rehat kan lah minda tu ,,