Dalam kertas tugasan pt3 sejarah ni, ada ckp menyediakan kerangka kasar penulisan, maksudnya macam mana eh? kita perlu sediakan kerangka kasar penulisan tu sebelum pt3 start ke atau masa buat pt3 nanti?

1
buat dulu kat rumah pastu nanti kena salin balik kat sekolah time buat tugasan tuhh. :)
okey..thank you..

Jawapan

2014-06-29T21:28:24+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kerangka kasar ni kene wat kat rumah dan salin balik kt sekolah rasenye..
macam buat kerangka sebelum buat pengarangan la.
rangkaaa eh ?
owh..kerangka tu maksudnya kerangka for rencana je lah??
yup
oky..thank you...