Jawapan

2015-10-04T18:16:38+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Beli buku rujukan yang baru,kalau boleh beli Focus PT3 Sains untuk tingkatan 1,2,3 semua nota dlm tu memang padat, harganya pun berpatututan.
1 4 1
*Buku tu tebal, dan sgt berguna..
di kawasan nibong tebal ade ke -__-
Itu saya tak tahu,niat saya cuma nak tolong jer..
apa2 pun thanks for helping
Okay, welcome