Jawapan

2014-06-30T14:02:41+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kena ada pengetahun, iktibar dan harapan, semua tu apa yang kau dapat dan apa yg kau peroleh ketika, semasa, menulis rencana 
2014-06-30T14:07:19+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Seperti yang ada di kertas kerja khusus -

Rumusan merangkumi pengetahuan, iktibar dan harapan yang relevan.

Tak begitu susah.

Saya hanya mampu cadangkan ayat yang simple sahaja. Yang lain, moga awak boleh buat sendiri. :) Manalah tahu, tiba-tiba awak dapat idea yang lebih bernas. :3

Setelah projek ini telah saya siapkan, saya dapat rumuskan beberapa perkara iaitu kita mestilah bla bla bla...

Lebih senang, ambil dan cari sahaja pengajaran yang awak dapat semasa buat kerja khusus itu. Dan juga nyatakan, apa harapan awak setelah dapat mengumpul dan menyiapkan rencana ini. :)
Oh thanks sgt membantu . Pengetahuan tu mcm mana ?
Pengetahuan - apa yang awak tahu mengenai tajuk yang awak buat
Sy tahu sej ni complicated je haha jk jk thankyou then ! :)
Haha. Memang complicated. Welcome :)