A thousand thnkyou for you guys yg tlh bnyk tolong syaa , exam PT3 dahh hbiss , cnfrim laa dh takde brainly user yg dduk PT3 on kat snii , skrg niee kta hnya tawakkal kepda Allah sjaa , apa result yg keluar nnty huhu . Once again thnkyouu , see you next Year maybee .

2

Jawapan

2015-10-15T15:36:17+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Yah same ,, godluck on your life
2015-10-15T15:37:29+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau boleh stay lah on Brainly tu :P  , Moga mendapat keputusan yang membrangsangkan~ ye pt3 dah abis but next 2 years Spm , Enjoy selagi boleh ! ^_<
Hehe yeaaa , thbks yea :* a bunch of love for ❤