Jawapan

  • qiam
  • Bercita-cita tinggi
2015-10-17T21:31:02+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Salam sejahtera,

Kalau dah last minute ni.
Ambil nota. 
Fokus kat basic2 untuk setiap bab.
Takyah baca semua.
Then, YOLO. :D
alright thankyou!
Welcome, sama la kita study last minute. Spm lagi berapa hari je lagi ni. Doakan saya ye Adam :P
ohh spm, insyaallah. all the best!
u must go through all the chapters by reading
2015-10-17T21:45:23+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
- start reading the summaries of all chapters
- answer questions given in previous exams
- share with friends what you have studied
- quiz yourself 
- do the past year questions 
- stay healthy
- keep calm and don't panic
- believe that you can do it!! ^0^
goodluck utk SPM!! ^0^
eh noo, im 14 lah not 17
oh, okay.. sorry.. :'(
nangis la tu. hahahahaha
its okay^ hahah