Selamat sejahtera! saya dapat satu tugasan untuk pt3 sejarah di sini soalan tanya 'pengenalan-menjelaskan tentang isu-isu perpaduan kaum secara umum' saya nak jawapan untuk ni sekarang..kerana esok saya ada peperiksaan....tolong

1
cuba try yang ini http://www.mstar.com.my/kolumnis/2013/03/13/negara-akan-terus-maju-jika-perpaduan-kaum-dapat-dikekalkan/
okey lah kita off dulu malam nanti kita cakap lagi okey and cari bahan sma2
thanks
ok! syuaibkogo
:D okey

Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2014-06-30T16:06:29+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
-peristiwa
-sejarah 3 kaum
-malaysia ialah negara yang dami di samping penduduknya berbilang kaum utama terbesar di negara kita iatu melayu,cina,india.


2 5 2
oitsumber korang nak tulis apa ?
maaf untuk tanya..apa tu oitsumber?
sumber(3 jenis)-bUku,laman web,temu bual dll.
sorry , sebenarnya nak tulis oi , sumber nak tulis apa ? oitsumber tak wujud pun :P
oh! tak pa biasanya buat kesilapan..