Jawapan

2015-10-22T21:46:24+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
So for me, saya prefer buat soalan 1/2/3. 
cikgu saya cakap elakkan buat tentang peranan kerajaan/ novel (4/5)
sebab sometimes peranan kerajaan/global isi terlalu besar maybe kita tak dapat nak catch up isinya 
1 5 1
ooo thanks. so basically karangan yg fakta la hehe
fakta pun boleh jugak, tapi sometimes dia bagi peranan ibu bapa/masyarakat so bagi saya tu lagi senang and banyak isi :)
thank you so much :D