Jawapan

2015-10-26T20:47:20+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
720=5 minit 

5 minit darab 15=1 jam 15 minit jadi.......

720 darab 15 dapat 10800 patah perkataan jadi jawapannya ialah

10800 perkataan.
1 5 1
2015-10-29T06:02:03+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
1 jam = 60 min
1×60=60 min
=60 min + 15 min = 75 min
=75min ÷ 5 = 15
=15 × 720=10800 patah perkataan.