Jawapan

2015-10-27T23:29:46+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Matahari, orang dulu dulu kalau nak tahu pukul berapa diorang akan tanam suku satu kayu letak kat tengah panas pastu tengok bayang bayang ada sebelah mana
aku tak tahu ni betul ke tak. tapi dulu ada jugak orang yang kira masa guna lilin. contoh 1 silinder lilin tu boleh tahan untuk 3 jam. jadi kalau dia bakar lilin tu sampai habis maknanya dah 3 jam la.
haa , tu pun boleh jugak but note sure berapa jam
*not