Jawapan

2015-10-28T14:36:03+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kan ada gambar kecik turn..pastu dia kata nak add files tak..tapi awak kene download dulu lah..
*ikon kecik tu
Komen telah dipadam
awak tengok gambar kat google kan?awak tekan right click and then download la cam biasa.then dekat ruang jawapan tekan add file and choose la gambar dari library/download file..
Jawapan Paling Bijak!
2015-10-28T15:11:15+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Bila nak jawab soalan, kat bawah kotak jawapan ni ada 6 ikon kecil;

B = untuk tebalkan huruf (bold)
I = untuk italic-kan huruf
T = untuk buat garisan bawah
π = untuk buat persamaan yang kompleks
u (terbalik) = untuk tambah simbol
klip kertas = untuk letakkan file/gambar

P.S. semoga ini dapat membantu awak
1 5 1
Ranker ketiga..silap
Komen telah dipadam
kk...igtkan dh lama guna dh..jgn kecik ati
Komen telah dipadam
janganla marah shida..lagipun soalan you kan public..semua orang boleh tengok...