Sesiapa tolong please.....mcm mne nak pujuk seseorang yg jauh??klau ramai2 nak jwb pun xpe...just jwb je

2
saya x de alat komunikasi la
dah berbaik ke
blum...saya dah lame x nampak die,ntah la die ok ke x
oh
berdoa agar dilembutkan hati.. jangan pernah berhenti berdoa

Jawapan

2015-10-29T20:57:07+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Menggunakan facebook,we chat,whatsapp dan mesej.
1 5 1
nape ketawa??
Komen telah dipadam
mcm perli saya kan??
garang la awak ni -___-
he3....ye ke??sorry klau grg sgt,saya ni crie je orgnye
Jawapan Paling Bijak!
2015-10-29T23:23:54+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Cara nak pujuk seseorang yang jauh;

-tunjukkan keikhlasan
-memohon maaf dan berterus terang
-banyakkan berdoa semoga dia lembut hati
-mungkin juga dia ada masalah tersendiri, jadi cuba memahaminya dan support apa jua keputusannya
-jadi pendengar yang baik
-jadi orang yang banyak bersabar
2 5 2
terima kasih sgt2....
sama sama. banyakkan bersabar ya. ada pepatah mengatakan, "you will never understand woman, but you will end up being misunderstood". so, just be patience and be there when she need your support. that's all. listen to her attentively and please bear with her with your patience. then, she will be grateful enough if you're doing so. :)
hmm,..terime kasih bagi nasihat,insyaallah saya bersbr
sama sama. baguslah kalau begitu. :)
ini pasal ape ni,takkan pasal kekasih